Wuppie E Toernooi

 

Op maandag 2 april 2018 (2e paasdag) organiseert MHC Amstelveen het Wuppie E-Paastoernooi voor meisjes E6-tallen en E8-tallen en jongens E6-tallen.

Ook dit jaar staat het Wuppie E-Paastoernooi weer volop in het teken van Pasen, spelletjes en veel hockeyplezier. 

De teams spelen meerdere hockeywedstrijden verdeeld over de dag en uiteraard sluiten we af met de spannende finales. Wie wint dit jaar die Wuppie trofee?

Iedereen is van harte welkom op MHC Amstelveen van 09.00 tot circa 15.00-15.30 uur. De exacte informatie omtrent de dagindeling ontvang je 1 a 2 weken voorafgaand aan het toernooi.

Vergeet niet je ouders en andere familieleden mee te nemen, want ook voor hen zal er genoeg te doen zijn.

De kosten voor dit toernooi bedragen: €110,00 per team voor 6-tallen, dit is voor maximaal 8 spelers en een begeleider. Voor 8-tallen bedragen de kosten €130,00 (maximaal 10 spelers en een begeleider). Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportief paasplezier. De lunch, limonade en lekkere traktaties worden ook door ons verzorgd!

  • We gaan bij de teamprijs uit van maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Voor iedere extra deelnemer buiten de extra wisselspelers bedragen de kosten €10,00 per speler.
  • Elk team moet een eigen spelbegeleider kunnen leveren.

Het bedrag moet vooraf betaald zijn op Rabobank rekeningnummer NL57 RABO 0161 9360 67 t.a.v. MHC Amstelveen.
Bij betaling graag je club en team vermelden en duidelijk aangeven of het een 6-tal of 8-tal betreft. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via wuppie@mhc-amstelveen.nl.
Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit altijd gezellige en beroemde paastoernooi!

Met vriendelijke groet,

Het Wuppie E-team van MHC Amstelveen

Wij hebben tot op heden onvoldoende aanmeldingen ontvangen om een volwaardig toernooi te kunnen organiseren en hebben tot onze spijt moeten besluiten om het paastoernooi te annuleren. Wij bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan.
De Toernooicommissie van MHC Amstelveen.