Wuppie E Toernooi

Op maandag 17 april (2e paasdag) organiseert MHC Amstelveen het Wuppie E-Toernooi voor meisjes E6-tallen en E8-tallen en jongens E6-tallen.

Ook dit jaar staat het Wuppie E-Toernooi weer volop in het teken van Pasen, spelletjes en veel hockeyplezier.

De teams spelen meerdere hockeywedstrijden verdeeld over de dag en uiteraard sluiten we af met de spannende finales. Wie wint dit jaar die Wuppie trofee?

Vergeet niet de ouders en andere familieleden mee te nemen, want ook voor hen zal er genoeg te doen zijn.

De kosten voor dit toernooi bedragen: €100,00 per team voor 6-tallen, dit is voor maximaal 8 spelers en een begeleider. Voor 8-tallen bedragen de kosten €120,00 (10 spelers en een begeleider). Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportief paasplezier. De lunch, limonade en lekkere traktaties worden ook door ons verzorgd!

• We gaan bij de teamprijs uit van maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Elk team moet een eigen spelbegeleider kunnen leveren.

Bij betaling graag je club en team vermelden en duidelijk aangeven of het een 6-tal of 8-tal betreft. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via wuppie@mhc-amstelveen.nl.
Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit altijd gezellige en beroemde paastoernooi!

Het Wuppie E-team van MHC Amstelveen