Vrijwilliger van het jaar

Beste leden en ouders van leden,

Ook dit jaar vindt er weer de verkiezing van vrijwilliger van het jaar plaats.  Wie van deze drie vrijwilligers verdient het om de titel vrijwilliger van het jaar te ontvangen.  Ook dit jaar vindt de uitreiking plaats tijdens het Gouden Bal toernooi, dat op 1 juli a.s. gespeeld wordt. Tot 30 juni kun je je stem uitbrengen. Maak je keuze en stem……

Larissa Severien

Zo’n onzichtbare kracht zonder wie geen enkele club kan. Al jarenlang doet ze de ledenadministratie bij MHC Amstelveen en de invoer van teams, trainingen en alle reserveringen in Lisa. Draait al jaren mee in de jeugdcommissie als secretaris jeugd en is ook nog eens onderdeel van de sociale veiligheid commissie. Staat elke dag weer klaar voor ons allen, of ze nu op vakantie is of met Tara en Yari op stap (kids), Larissa reageert altijd. Absoluut goud waard voor de vereniging en mag ook wel eens in het zonnetje worden gezet!

David Goudsmit

Al jarenlang een vrijwillige ouder trainer en coach die van zijn beide dochters passie “hockey” zijn eigen passie heeft gemaakt. Opgeleid via de Game Inteligence, is David een echte trainer geworden met aandacht voor techniek. Zeker driemaal per week is David op het hockeyveld te vinden, training te geven, te coachen en in de vrije momenten nog een wedstrijd te fluiten. Afgelopen jaar is hij (onder zijn bevlogen leiding) er met zijn meiden van de MD1 in geslaagd zelfs naar de topklasse te promoveren. Top prestatie en al jarenlang is David een belangrijke clubman / ouder waarop we kunnen bouwen.

Birgitte Koudijs

Dit jaar de drijvende kracht achter de toernooi en evenementen commissie. Van Sinterklaas viering, Super F, Wuppie E tot aan het Gouden Bal toernooi is zij de aanjager en organisator. Dit gaat zo ver dat Brigitte zelfs persoonlijk in het paashaaspak kruipt op Wuppie E toernooi als niemand ander kan of wil. Een echte topper!!

Selecteer hieronder de vrijwilliger van uw keuze en druk op “Verzend”.

De verkiezing is gesloten!