Super F-Toernooi

Op zaterdag 15 april 2017 organiseert MHC Amstelveen het jaarlijkse Super F-Toernooi voor jongens en meisjes spelend in de F competitie. We hopen evenals vorige jaren weer op veel deelnemende teams die met elkaar een sportieve dag gaan beleven. Om alvast te wennen aan de E competitie die voor deze jongens en meisjes na de zomervakantie van start gaat zullen de F teams tijdens dit toernooi niet in teams van 2 x 3 spelen maar in een 6-tal. Dit geeft echt een extra dimensie aan het toernooi en is voor vele kinderen best spannend en even wennen. Het mooie is dat dit voor alle F-teams geldt dus is dit een fijne laagdrempelige vuurdoop.

Benjamins
Dit jaar kunnen ook de Benjamins zich opgeven die volgend jaar in de F gaan spelen. Een mooie kans om alvast goed te oefenen voor hun overstap naar de F. De Benjamins zullen ter voorbereiding op de F competitie gaan spelen met een team bestaande uit minimaal 6 spelers onderverdeeld in 2 x 3-tallen spelend op een kwart veld.

Naast hockey worden er ook nog veel andere leuke spellen georganiseerd zoals hockey sjoelen en een gave stormbaan.

Het thema van dit jaar is Super. Verkleed je met je team als Superster of Superheld of verzin met elkaar een Super coole outfit!!! Hiermee maak je meteen kans op een mooie prijs.

De teams spelen meerdere hockeywedstrijden verdeeld over de dag en uiteraard sluiten we af met de spannende finales. Wie wint dit jaar die Super beker?

De kosten voor dit toernooi bedragen: €100,00 per team, dit is voor maximaal 8 spelers en een begeleider. Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportief plezier. De lunch, limonade en lekkere traktaties worden ook door ons verzorgd!

• We gaan bij de teamprijs uit van 6 spelers en maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Elk team moet een eigen spelbegeleider kunnen leveren.

Bij betaling graag je club en team vermelden en duidelijk aangeven of het een F team betreft of een Benjamins team. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via super-f@mhc-amstelveen.nl.
Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit gezellige toernooi!

Het Super F-team van MHC Amstelveen

Inschrijven Super-F toernooi

Velden met * zijn verplicht.

Contactpersoon/Begeleider

Team

Let op: Als het formulier succesvol verzonden is, ziet u een bevestiging en ontvangt u een bevestigingsmail. Is dit niet het geval, neem dan contact op met webmaster@mhc-amstelveen.nl