Super F-Toernooi

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert MHC Amstelveen het jaarlijkse Super F-Paastoernooi voor jongens en meisjes spelend in de F competitie. We hopen evenals vorige jaren weer op veel deelnemende teams die met elkaar een sportieve dag gaan beleven. De F teams kunnen in dit toernooi kiezen uit het spelen in 2 x 3-tallen of in 6-tallen. Voor de meisjes en jongens die willen, is het toernooi dus een fijne laagdrempelige manier om alvast te wennen aan het spelen in 6-tallen.

Naast hockey worden er ook nog veel andere leuke spellen georganiseerd zoals hockey sjoelen en een gave stormbaan.

Het thema van dit jaar is Super. Verkleed je met je team als Superster of Superheld of verzin met elkaar een Super coole outfit!!! Hiermee maak je meteen kans op een mooie prijs.

De teams spelen meerdere hockeywedstrijden verdeeld over de dag en uiteraard sluiten we af met de spannende finales. Wie wint dit jaar die Super beker?

Iedereen is van harte welkom op MHC Amstelveen van 09.00 tot circa 15.00 uur. De exacte informatie omtrent de dagindeling ontvang je 1 a 2 weken voorafgaand aan het toernooi.

De kosten voor dit toernooi bedragen: €110,00 per team, dit is voor maximaal 8 spelers en een begeleider. Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportief plezier. De lunch, limonade en lekkere traktaties worden ook door ons verzorgd!

• We gaan bij de teamprijs uit van 6 spelers en maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Elk team moet een eigen spelbegeleider kunnen leveren.

Bij betaling graag je club en team vermelden en duidelijk aangeven of het een F team betreft en of je in 2×3 op 6-tallen wilt spelen. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.

Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via super-f@mhc-amstelveen.nl.
Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit gezellige toernooi!

Het Super F-team van MHC Amstelveen

Wij hebben tot op heden onvoldoende aanmeldingen ontvangen om een volwaardig toernooi te kunnen organiseren en hebben tot onze spijt moeten besluiten om het paastoernooi te annuleren. Wij bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan.
De Toernooicommissie van MHC Amstelveen.