Rabobank Gouden Bal toernooi

Op zaterdagmiddag 1 juli 2017 sluiten we graag met alle MHC Amstelveen senior en junior leden het hockey seizoen van 2016-2017 gezamenlijk af. Dit doen we middels een intern hockeytoernooi vergezeld door een DJ en BBQ.

Tijdens het toernooi spelen we wedstrijden van 6 tegen 6. Een team moet bestaan uit minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers. We spelen zonder keepers in tenue op doel. Een team kan bestaan uit MHC Amstelveen spelers aangevuld met familieleden, teamgenoten, vrienden, kennissen, clubgenoten, studiegenoten, klasgenoten etc.  Het toernooi en aansluitend de afsluiting van het seizoen vieren we dus graag samen met iedereen die op de een of andere manier betrokken is bij MHC Amstelveen. Het is ook de kans voor alle toeschouwers van afgelopen jaar om nu zelf het veld op te stappen en de goedbedoelde feedback van het afgelopen jaar zelf in praktijk te brengen.

I.p.v. te strijden naar die mooie ranking in de competitie gaat het tijdens dit toernooi om die felbegeerde Gouden Bal en vooral LOL.

Het toernooi begint om 13.00 uur. Vanaf 13.30 uur starten de eerste wedstrijden en rond 17.30 a 18.00 uur start de BBQ voor alle deelnemers. Hier hoef je je dit jaar niet apart voor op te geven of te betalen.

Hoe kun je meedoen:

• Stel je eigen team samen van minimaal 8 tot maximaal 10 personen
  • Ieder team moet tenminste uit 2 volwassenen bestaan
  • Verzin een leuke teamnaam
  • Bedenk eventueel een leuke outfit
  • Schrijf je hieronder in
  • Bevestig je deelname door de betaling daarna direct te regelen

Mocht je niet meespelen maar wel mee willen BBQ-en met het team van je vrienden, kinderen of familieleden dan kan dat uiteraard! Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.

De exacte informatie omtrent de teams en exacte dagindeling indeling ontvang je ca. 2 dagen voorafgaand aan het toernooi.

De kosten voor dit toernooi bedragen: € 15,- per volwassen speler en 10,- per kind (iedereen onder de 17 jaar). Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een superleuke middag met veel sportiviteit en gezelligheid. De BBQ en snacks worden ook door ons verzorgd! Bij ruim voldoende deelnemers zal er voor de junioren nog een springkussen worden gehuurd.

• Kom je alleen de BBQ bijwonen dan bedragen de kosten 12,50 p.p. voor volwassenen en 7,50 voor een kind.

Het bedrag moet vooraf betaald zijn op Rabobank rekeningnummer NL57 RABO 0161 9360 67 t.a.v. MHC Amstelveen. Bij betaling graag je teamnaam vermelden zodat we weten dat het geld van jullie afkomstig is. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.
Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via toernooicommissie@mhc-amstelveen.nl

Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor de jaarafsluiting en dit altijd gezellige toernooi.

Het Gouden Bal team van MHC Amstelveen

Inschrijven Gouden Bal toernooi

Velden met * zijn verplicht.

Contactpersoon/Begeleider

Spelers

Vul per speler in: Naam, leeftijd, team (indien hockey speler)

BBQ only