Carel D-toernooi

Op zaterdag 17 juni 2017 organiseert MHC Amstelveen het jaarlijkse Carel D-Toernooi voor alle meiden en jongens 11-tallen. We hebben plek voor totaal 24 teams verdeeld over meiden; subtop en 1e t/m 4e klasse en jongens; 1e klasse (middenmoot en lager) en 2e klasse. Bij de indeling van de poules houden we er zoveel mogelijk rekening mee dat deze op sterkte worden samengesteld. Hierbij zijn we uiteraard wel afhankelijk van de inschrijvingen.

Op dit toernooi gaan prestatie en gezelligheid hand in hand en worden er naast de wedstrijden nog andere activiteiten georganiseerd.

De teams spelen meerdere hockeywedstrijden op onze 3 kunstgrasvelden, verdeeld over de dag en uiteraard wordt er weer gestreden om de bekende trofeeën. Het is altijd een drukte van jewelste en veel clubs schrijven zich in met meerdere teams om elkaar tijdens de wedstrijden lekker aan te moedigen en tussendoor te chillen.

Iedereen is van harte welkom op MHC Amstelveen van 09.00 tot circa 16.00-16.30 uur. De exacte informatie omtrent de dagindeling ontvang je 1 a 2 weken voorafgaand aan het toernooi.

De kosten voor dit toernooi bedragen: € 156,00 per team (13 spelers). Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportiviteit en gezelligheid. De lunch, limonade en lekkernijen worden ook door ons verzorgd!

  • We gaan bij de teamprijs uit van maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Voor iedere extra deelnemer buiten de extra wisselspelers bedragen de kosten €10,00 per speler.
  • Elk team moet een eigen scheidsrechter kunnen leveren.

Het bedrag moet vooraf betaald zijn op Rabobank rekeningnummer NL57 RABO 0161 9360 67 t.a.v. MHC Amstelveen.
Bij betaling graag je club en team vermelden. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.
Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via carel-toernooi@mhc-amstelveen.nl.

Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit altijd gezellige toernooi!

Met vriendelijke groet,

Het Carel D-team van MHC Amstelveen

Update: Het toernooi is vol, de inschrijving is gesloten