Botter C-toernooi

Op zondag 18 juni 2017 organiseert MHC Amstelveen het jaarlijkse Botter C-Toernooi voor alle meiden en jongens 11-tallen. We hebben plek voor totaal 24 teams verdeeld over meiden; subtop en 1e t/m 4e klasse en jongens; 1e klasse. Bij de indeling van de poules houden we er zoveel mogelijk rekening mee dat deze op sterkte worden samengesteld. Hierbij zijn we uiteraard wel afhankelijk van de inschrijvingen.

Op dit leuke toernooi voor onze C meiden en jongens worden er over de dag verdeeld meerdere wedstrijden gespeeld maar ook andere uitdagende activiteiten georganiseerd waar ook leuke prijzen mee te winnen zijn. Enthousiasme en sportiviteit staan centraal en net als iedere jaar wordt er in de spannende finales weer gestreden om de bekende trofeeën. Het is altijd een drukte van jewelste en veel clubs schrijven zich in met meerdere teams om elkaar tijdens de wedstrijden lekker aan te moedigen en tussendoor te chillen.

Iedereen is van harte welkom op MHC Amstelveen van 09.00 tot circa 16.00-16.30 uur. De exacte informatie omtrent de dagindeling ontvang je 1 a 2 weken voorafgaand aan het toernooi.

De kosten voor dit toernooi bedragen: € 156 per team (13 spelers). Hiervoor bezorgen wij alle deelnemers een super leuke dag met veel sportiviteit en gezelligheid. De lunch, drankjes en hapjes worden ook door ons verzorgd!

  • We gaan bij de teamprijs uit van maximaal 2 extra wisselspelers.
  • Voor iedere extra deelnemer buiten de extra wisselspelers bedragen de kosten €10,00 per speler.
  • Elk team moet een eigen scheidsrechter kunnen leveren.

Het bedrag moet vooraf betaald zijn op Rabobank rekeningnummer NL57 RABO 0161 9360 67 t.a.v. MHC Amstelveen.
Bij betaling graag je club en team vermelden. Op het moment dat de betaling binnen is, is de inschrijving definitief.
Voor verdere vragen kun je contact met ons opnemen via botter-toernooi@mhc-amstelveen.nl.

Doe je dit jaar ook weer mee, wacht niet langer en schrijf je hieronder snel in voor dit altijd gezellige toernooi!

Met vriendelijke groet,

Het Botter C-team van MHC Amstelveen

Update: Het toernooi is vol, de inschrijving is gesloten